13-09-05

Zo moe ...

Het is me niet gelukt om mij aan mijn planning te houden de voorbije weken.  Misschien was het omdat ze te ambitieus was, wie weet. 
Ik was van plan om elk weekend 6 teksten te doen, dat is niet gelukt.  Vorig weekend heb ik niets gedaan en het weekend daarvoor 5 teksten. 
Vanaf eergisteren heb ik vakantie en doe ik niets meer, ik heb het nodig, denk ik, want vorig weekend kon ik gewoon niets doen.  Ik was emotioneel en lichamelijk moe.  Ik heb maandag tot 11.45u geslapen, en dat is niet normaal voor mij, dus dat zegt genoeg, denk ik.  Nu voel ik mij al wat beter, ik ben meer uitgeslapen.  Zondag vertrek ik op vakantie, dus dan ga ik ook niets doen.  Ik ga de volgende weken genieten van de vakantie en dan ga ik er weer invliegen. 
Als ik vanaf dinsdag 27 september twee teksten per dag doe (zaterdag inbegrepen, zondag niet), dan haal ik mijn doelstelling voor september (nl twee mappen af) én ga ik al ongeveer vier teksten van de derde map gedaan hebben. 
Ik sta er dus nog altijd goed voor, desondanks het feit dat ik mij niet aan mijn planningen heb kunnen houden.  Misschien is het daardoor dat ik mij helemaal niet slecht voel over het feit dat ik achter sta op mijn planningen (want ik sta in principe achter) en de volgende weken niets ga doen om dat in te halen. 
Ik had (en heb) gewoon rust nodig, denk ik.  En wanneer mijn batterijen weer volledig opgeladen zijn, ga ik er weer voor!  Want ik wil mijn thesis afkrijgen! 

20:42 Gepost door Lena | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |