07-10-05

Long time no see

Ok, ik ben er weer!
Die twee weken vakantie hebben deugd gedaan, maar niet zoveel als ik hoopte.  Tja, steden bekijken en rondlopen (veel rondlopen) in Italië is niet zo rustgevend als languit op het strand in de zon liggen en niets anders doen, maar dat laatste zou mij dan weer verschrikkelijk geïrriteerd maken, dus dan heb ik ook geen rust, he. 
Na die twee vakantieweken wou ik dus beginnen werken, maar het lukte niet zo goed.  Ik was nog moe.  Erg, erg, erg.  Ik heb twee, drie teksten gedaan, denk ik, niet meer.  Dat was dus helemaal niet gepland, en ik voelde mij wel slecht omdat het niet ging. 
Maar deze week ging alles veel beter.  Maandag heb ik zelfs op de trein gewerkt (ik ben daar echt verschrikkelijk trots op)!  Woensdag ging het minder goed, maar donderdag ging het dan weer wel.  Spijtig genoeg kwamen er altijd andere dingen tussen (inschrijvingsproblemen, maaltijdkaart aanvragen, ...) die ervoor zorgden dat ik niet het aantal geplande uren kon werken.  Hopelijk is dat volgende week anders. 
Vandaag heb ik gewerkt, maar niet aan hetgeen ik gepland had.  Ik ben twee uur te laat begonnen (om 8u opstaan is nog altijd niet aan mij besteed, maar ik zal het wel leren, hoop ik) en mijn vriend is langsgeweest (hij vertrekt vanavond op weekend met de scouts en ik zal hem dus een heel weekend -allez, tot zondagavond- niet zien).  Voor de rest heb ik mijn planningen op computer gezet (dat heeft lang geduurd, diepe zucht) en mijn promoter en zijn assistente en mijn copromotor op de hoogte gebracht van de stand van zaken ivm mijn thesis. 
Nu ga ik nog een uurtje of zo werken voor mijn thesis (echt werken; ik vind het voorgaande niet werken, dat zijn voor mij dingen die ik moet doen vooraleer ik echt kan werken), zodat ik niet te ver achtergeraak op mijn doelstellingenplanning :-)
 
P.S. Ik zal de planningen op het net zetten vanaf het moment ze goedgekeurd zijn door mijn begeleidster.  Zij moet zien of mijn planningen wel realistisch zijn. 

16:20 Gepost door Lena | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.