19-10-05

Ik heb het een beetje onderschat, vrees ik

De lerarenopleiding vergt meer tijd dan ik dacht.  De opdrachten voor Vakdidactiek zijn echt tijdrovend, ik hoop dat dat niet zo heel lang meer zal duren, maar ik vrees ervoor aangezien we begin november al een hele les moeten géven en die dus ook nog eens moeten voorbereiden.  Zucht. 
Het vroeger gaan slapen lukt ook al niet zo goed, ben dus nog altijd moe.  Maar ik blijf proberen. 
Vandaag weer niets voor mijn thesis gedaan, alleen maar voor lerarenopleiding gewerkt.  Heb al structuur in mijn hoofd voor de lessen, ik weet ongeveer wat ik ga doen, maar ik moet het nog uitwerken.  En dat is nog meer werk, zeker omdat ik de samenvattingen nog moet uittypen.  Ik zal nog goed moeten doorwerken deze week. 
Morgen en overmorgen ga ik enkel aan mijn thesis werken, anders wordt het problematisch.  Zaterdag ga ik dan alles afwerken van mijn lerarenopleiding, dus de samenvattingen uittypen (en schrijven) en de lessen ineenzetten.  Ik hoop dat dat dan afgeraakt, want anders moet ik maandag langer werken voor de lerarenopleiding. 
Het 'erge' is dat ik liever werk voor de lerarenopleiding dan voor mijn thesis, dus ik moet er echt op letten dat ik mijn thesis niet verwaarloos.  Want zonder thesis geen diploma, en zonder diploma geen lesgeven.  Wow, da's een goede motivatie!  Moet ik onthouden :-)

15:09 Gepost door Lena | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.