03-11-05

Rotweken

Ik heb al twee slechte (heel slechte) weken achter de rug.  Ik heb bijna niets gedaan, een heel klein beetje voor mijn thesis en een meer voor de Lerarenopleiding, maar vorige week heb ik daar ook niets meer voor gedaan na maandag.  't Gaat dus niet zo goed. 
Ik kan mij niet meer concentreren als ik werk op school, omdat de tijd van de groepswerkjes is aangebroken en ze de seminaries gebruiken als werklokaal.  Ze praten dan ook op gewone spreektoon en zitten elkaar vanalles te vertellen, te giechelen, te lachen, ...  En als je er iets van zegt, dan lachen ze je uit in je gezicht.  Ik heb gewoon niet genoeg 'gezaguitstraling', vrees ik. 
Thuis kan ik alleen maar werken wanneer er niemand thuis is, deze week dus niet (herfstvakantie).  En ik ben thuis sneller afgeleid omdat ik daar veel andere dingen kan doen (naar tv kijken, op het internet surfen, lezen, met de kat spelen, ...). 
Deze week ging het (eindelijk) een beetje beter.  Maandag had ik voor het eerst sinds maanden echt energie, dus heb ik mijn bureau opgeruimd en al mijn vakken van vorig jaar gebundeld en de cursussen van dit jaar in mappen gestoken.  Dat was ik al lang aan het uitstellen omdat dat redelijk veel werk is.  Ik heb er een hele namiddag aan bezig gezeten (in de voormiddag heb ik geslapen). 
Dinsdag heb ik alle teksten behandeld die ik nodig zal hebben voor het schrijven van de definitie van magie.  Die wou ik gisteren beginnen te schrijven, maar het lukte niet.  Het is echt raar: ik kan teksten inkijken en aanduiden, ik kan werken voor de lerarenopleiding, maar ik kan niet schrijven aan mijn thesis.  Dan blokkeert het.  Uiteindelijk ben ik de sites gaan lezen over procrastinatie en daar stonden goede tips in, die ik zaterdag zeker ga toepassen (vandaag zit ik de hele dag op de VUB omdat ik hier moet eten en naar promotor moet gaan en morgen ga ik werken voor geld). 
Ik ga mijn deadline wel niet halen, dat weet ik nu al.  Tenzij het opeens allemaal vanzelf gaat, wat ik zeer erg betwijfel ...

10:47 Gepost door Lena | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.