02-02-06

Alweer een examenperiode voorbij

Er is alweer een examenperiode voorbij, mijn zesde (met tweede zits bijgeteld). En ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat deze examenperiode op leervlak de beste van de zes was. Ik heb op voorhand geleerd, ik heb kunnen nakijken (niet voor alle vakken, maar toch) en ik had weinig stress tijdens en voor de examens. En mijn geschiedenisvak is het beste gegaan, weer een bewijs dat ik toch de juiste richting gekozen heb, desondanks de problemen die ik hoogstwaarschijnlijk ga hebben met het vinden van werk.

Soms slaat de twijfel toe en vraag ik mij af of ik niet beter iets anders gestudeerd had. Maar alles wat mij interesseert ligt in dezelfde richting als Geschiedenis, dus ik zou sowieso dezelfde problemen gehad hebben. Een vriendin van mij is nu al 6 maand aan het zoeken en heeft nog niets gevonden, niet echt hoopgevend, he?

Het grote probleem is dat ik mij zoveel zorgen maak over het vinden van werk dat mijn thesis in het gedrang dreigt te komen. Ik ben werk aan het zoeken en aan het solliciteren (brieven schrijven, ik ben nog niet uitgenodigd voor een gesprek), en ik ben daar echt mee bezig, ik ben daar bijna altijd aan aan het denken. Dus waarschijnlijk gebruik ik het zoeken van werk als uitstelreden. Bah. En waarschijnlijk ben ik nu aan mijn blog aan het schrijven om niet te moeten werken aan mijn thesis. Zucht.

Ok, ik ga beginnen werken, nu echt.

15:28 Gepost door Lena | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.