05-02-06

Sorry schat

Gisterenavond heb ik een heel goed gesprek gehad met mijn vriend, ik heb hem over alle twijfels verteld (toch over mijn schooltwijfels) en hij heeft mij gerustgesteld: we zullen wel kunnen leven op één loon. Wat de lerarenopleiding betreft, hij heeft liever dat ik daar mee stop, maar dat wist ik al. Maar wat ik ook doe, hij steunt mij, en die zekerheid (daar is dat woord weer) heb ik heel hard nodig. Ik zie alles een beetje helderder nu, ik denk meer in de richting van stoppen met de lerarenopleiding, maar ik weet het nog niet zeker. Het duurt altijd een tijdje eer ik zo'n beslissing kan nemen, omdat ik er zeker van wil zijn dat het geen impulsieve beslissing is die ik mij ga beklagen.

Maar het blijft een feit dat de enige reden waarom ik de lerarenopleiding zou verderzetten is dat ik dan mijn vrienden nog regelmatig (twee keer per week) zou zien, anders niet. Maar ja, da's geen goede reden, he, zeker niet omdat de lerarenopleiding veel extra werk met zich meebrengt. Zeker als je het goed wilt doen, wat ik altijd wil :-)

Waarschijnlijk ga ik ermee stoppen, zodat ik mij volledig op mijn thesis kan concentreren. Het enige vak dat ik nog ga afwerken is Vakdidactiek, omdat die taak mij heel erg interesseert, en dan moet ik niet constant met die thesis bezig zijn, want dan word ik gek, denk ik. We zullen wel zien.

14:27 Gepost door Lena | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.