17-03-06

Nu is het genoeg!

Nu is het genoeg geweest, nu ben ik het echt beu!

Ik heb vandaag weer zo weinig gedaan, ik heb enkel mijn papieren opgeruimd en gelezen (voor mijn thesis en niet voor mijn thesis) en niets geschreven. Vanaf dinsdag had ik geen reden meer om euforisch te zijn, want het ging weer slecht, ik kon (of wou) weer niets doen.

Maar nu ben ik het dus beu. Ik heb de raad van mijn begeleiders opgevolgd en ik heb papieren opgehangen op mijn bureau: IK KAN HET! (drie keer) en MIJN TEMPO, MIJN THESIS!

Ik hoop dat het werkt, maar ik denk het wel, want ik voel me al veel energieker en gemotiveerder. Ik kan het, ik kan het, ik kan het, ik kan het ...

Ik zal het ooit wel geloven, zeker?

17:36 Gepost door Lena | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Don't give up ! Je kan het. Ik voel het.

Gepost door: Anneke | 27-03-06

begeleiding? Hallo Lena,
ik heb zelf 3 jaar over mijn thesis gedaan en weet intussen ook dat ik nogal last heb van procrastinatie. Wist dat vroeger wel al een beetje, maar kende het dure woord niet... Als het een troost mag zijn, over mijn doctoraat heb ik ook maar 3 jaar geschreven, daarmee heb ik het toch een beetje goedgemaakt.
Maar mijn problemen zijn verre van opgelost, ik word er dagelijks in mijn werk mee geconfronteerd. Nu wil ik ook op zoek naar begeleiding, maar ik weet niet goed waar. Heb je tips?
bedankt & groeten,
patrick

Gepost door: patrick | 27-03-06

Tips Hey Patrick!
Tips in verband met het omgaan met procrastinatie staan in de links in de linkerkolom.
Ik zit momenteel bij Studieadvies op de universiteit waar ik studeer, maar ik weet niet waar je terechtkunt als je al werkt. Ik zal mijn begeleidster vragen of zij dat soms weet.
Er zijn ook boeken geschreven over procrastinatie, maar die heb ik niet (te duur voor een student), dus ik weet niet hoe goed ze zijn.
Als je nog vragen hebt of gewoon wilt praten, mail me maar!

Gepost door: Lena | 27-03-06

De commentaren zijn gesloten.