27-03-06

Ik weet dat ik het kan, maar ik geloof het niet

Da's dus het grote probleem, he.  Ik weet dat ik het kan, ik weet het tienduizend keer, maar ik geloof het niet.  Ik blijf twijfelen aan mijzelf.  Ik heb twee slechte weken achter de rug en vandaag was ik (eindelijk) minder moe. 

Vorige week heb ik bijna een hele week hoofdpijn gehad, niet altijd migraine, maar wat ik 'waarschuwingshoofdpijn' noem.  Dat is hoofdpijn die overgaat met Nurofen en die komt voor én na een migraine-aanval.  Meestal moet ik dan heel vroeg gaan slapen en dan krijg ik geen migraine-aanval, maar doordat ik nu Cataflam heb (als je dat op tijd neemt, krijg je ook geen migraine-aanval), moet dat niet meer. 

Ik ben moe, gestresseerd, teleurgesteld, gefrustreerd en ik zie het einde van de tunnel niet meer. 

Ik heb al twee weken niets meer geschreven, ik heb vorige week één tekst aangeduid over Romeins recht en dat was het.  Ik hoop dat het deze week beter gaat, want anders ga ik er compleet doorzitten, vrees ik. 

Ik wou dat er 's nacht kabouters kwamen om mijn thesis te schrijven, want ik kan het blijkbaar niet. 

21:53 Gepost door Lena | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Geloof Kleine stapjes nemen? Eén ding plannen? Ik weet niet hoe het gaat en hoe je het aanpakt, want ik heb het lezen van jouw linkjes uitgesteld. Maar ik wou dat ik je kon helpen, écht. Als we nu vandaag elk eens één ding doen dat we uitgesteld hadden? Ik zal mijn rekeningen betalen en terwijl ik dat doe, denk ik aan jou en hoop ik dat je gelooft dat je het kan.

Gepost door: Anneke | 28-03-06

De commentaren zijn gesloten.