05-04-06

Eindelijk!

Ik heb hierjuist uiteindelijk een mail gestuurd naar mijn promotor om hem te zeggen dat ik gestopt ben met de lerarenopleiding (hij is ook mijn vakdidacticus).  Ik stel dat nu al uit vanaf de lesvrije week en het werd steeds moeilijker om die mail te versturen, maar nu heb ik het dus gedaan.  Nu hopen op een goede reactie (hij moet mijn thesis verbeteren, dus da's wel belangrijk). 

Ik heb vanmorgen al goed mijn best gedaan.  Ik ben om 11u beginnen te werken (compensatie omdat ik gisteren niets heb gedaan, gisteren heb ik dus totaal niet mijn best gedaan ) en zo meteen ga ik ook iets doen wat ik al een week of zo aan het uitstellen ben: een taak van een vriendin verbeteren.  En vannamiddag nog ongeveer 2 uur werken en dan is het genoeg geweest voor vandaag. 

Vandaag ben ik nog aan het aanduiden (een algemene tekst over magie, er staat een hoofdstuk in over de definitie, maar ook veel over repressie), en morgen ga ik schrijven aan Romeins recht. 

Ik 'moet' (verkeerd woord, maar ik weet geen ander) vanavond naar een verjaardagsfeestje van een vriendin, dus ik ga mij heel erg goed amuseren en ik ga ervan genieten! 

En er dan morgen weer invliegen. 

12:40 Gepost door Lena | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

:( ik begrijp perfect wat je bedoelt en durf daarom niet verderlezen op je blog.
Dit is dag 4 thuis en ik heb al 1/2 hoofdstuk "gedaan".
En ik die dacht dat ik verbeterd was sinds 't middelbaar.
Help?

Gepost door: Daphné | 06-04-06

De commentaren zijn gesloten.