28-04-06

Alweer geveld

Gisteren was het weer zover: met migraine in mijn bed.  Normaal duurt zo'n aanval niet lang meer sinds ik de wondere wereld van Cataflam heb ontdekt, maar gisteren ging dat niet op.  Na twee (!) Cataflams kon ik nog altijd niet rechtzitten, laat staan rechtstaan, zonder dat geklop in mijn hoofd.  Neerliggen ging wel, dus heb ik een hele dag gelezen.  Een noodgedwongen 'rustdag' dus. 

Vandaag had ik een vrije voormiddag (moet wel na een dag migraine; maar deze vrije voormiddag was eigenlijk al voor de aanval gepland) en in de namiddag heb ik ongeveer anderhalf uur gewerkt.  Maar door die migraine-aanval van gisteren was ik nog altijd een beetje versuft (en dus wazig); dus het ging niet goed vooruit.  Resultaat: de eerste paragraaf van Romeins recht is nog niet af.  Zucht.  Het zal voor maandag zijn ...

21:55 Gepost door Lena | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Psychologisch? Is die migraine psychologisch?
Waarom werk je slechts enkele uurtjes per dag aan je thesis? is dat 'n onderdeel van je planning? van je begeleiding? of gaat dat echt zo moeilijk?
Ik krijg de bibber alsk aan 't woord thesis denk. Nog 2 jaar en ik zit in't zelfde schuitje als jij

Gepost door: Daphné | 29-04-06

Het derde Hey Daphné!
De migraine is niet psychologisch, toch niet rechtstreeks. Ik krijg migraine als ik te weinig of te slecht slaap; maar ik slaap slecht of te weinig als ik onder veel stress sta, dus ...
Die paar uurtjes werken is geen onderdeel van mijn planning, ik zou eigenlijk 5 uur willen werken; maar dat gaat nog niet. Ik hoop dat dit binnenkort verandert.
Ik hoop met heel mijn hart dat je niet in hetzelfde schuitje beland als ik, als je vermoedt dat je ook procrastinatie hebt, zou ik naar Studieadvies gaan; dan kan je ermee omgaan voor je aan je thesis moet beginnen. Als je geen procrastinatie hebt, moet je je geen zorgen maken. Ik zeg niet dat je geen problemen gaat hebben (iedereen heeft problemen met z'n thesis -toch de mensen die ik ken), maar niet mijn problemen.
Groetjes!

Gepost door: Lena | 29-04-06

De commentaren zijn gesloten.