05-05-06

Goed bezig

Gisteren was een hele goede dag: ik heb 4 uur gewekt!  Ik had er 5 gepland, dus maar 1 uur 'verspild' (30 min in de voormiddag en 30 min in de namiddag)!  Ik heb de hele dag buiten in de zon Latijnse tekten vertaald voor mijn thesis.  In mijn planning stond dat ik ging schrijven, maar het was zo'n mooi weer en ik dacht: 'ik ga in de voormiddag buiten teksten vertalen' en die voormiddag is een hele dag geworden.  Ik heb wel niet veel vertaald omdat het zo traag gaat (ik moet heel veel woordjes opzoeken, schandalig eigenlijk ), maar ik vond het echt leuk! 

Maandag heb ik een dag vrijaf genomen: ik was heel moe door die drukke hobby-week vorige week.  Dinsdag heb ik ongeveer 1 uur gewerkt, ik ben eindelijk klaar met het verbeteren van het eerste deel van Romeins recht. 

Gisteren ben ik mijn co-promotor tegengekomen in de lift, en hij heeft ook beloofd om teksten de verbeteren.  Dus nu gaat alles al zeker 2 keer verbeterd worden. 

Mijn planning voor vandaag: in de voormiddag ga ik nog teksten vertalen (en dus nog een beetje in de zon werken) en in de namiddag ga ik het eerste deel van Romeins recht volledig afwerken zodat ik dat vanavond kan doorsturen naar mijn promotoren. 

11:12 Gepost door Lena | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.