15-05-06

Weer gelukt!

Het is me gelukt: ik heb mij vandaag aan mijn planning gehouden!  Er is dus weer een deel Romeins recht helemaal af.  En dat voelt zo fantastisch goed! 

Het was nochtans niet zo goed begonnen: deze voormiddag niets gedaan (buiten het invullen van deze blog) en te laat begonnen in de namiddag (rond 15u in plaats van om 14u).  Maar ik heb een uur langer doorgewerkt zodat ik alles afhad vooraleer ik ging eten (het was 'ieder voor zichzelf' vanavond, dus moest ik niet samen met de rest van de familie aan tafel zitten), want ik ken mijzelf: waarschijnlijk had ik na het eten dan niets meer gedaan: "Ik doe het morgen wel", "Ik heb echt geen zin meer" ...  Je kent dat wel, uitstelgedachten. 

Toch iets negatievers te melden: mijn vader heeft blijkbaar tegen mijn grootvader gezegd dat hij denkt dat ik niets doe voor mijn thesis.  Dus niet van: "Lena werkt zo lang aan haar thesis, he?" "Ja, dat vind ik ook."  Ik vind het echt schandalig, hij heeft het recht niet om tegen andere mensen te gaan zeggen dat ik niet werk.  Ten eerste: hij is overdag niet thuis, dus hij kan dat niet weten.  Ten tweede: het is niet omdat ik 's avond TV kijk, dat ik de hele dag niets doe.  En ten derde: ik werk wel!  Maar ik ga mij niet door hem laten ontmoedigen, hij heeft ongelijk en dat zal hij wel merken wanneer mijn thesis af is!  (Volgende maand dus!)

22:20 Gepost door Lena | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

ik heb mijn karikatuur ontdekt! goed! na een paar dagen van treuzelen: ben vandaag in het adviescentrum op gesprek geweest bij een studiebegeleidster. die lijkt wel te weten waarover ze spreekt. (maar best eigenaardig hoor zo'n soortachtig psychologisch praatje; waarin ze het woord 'emoties' laat vallen). okee, we streven ernaar tweede zit te halen. maar dat het pijn zal doen: afkickverschijnselen! nu promotor. en daarna gaan we voor: heeeeel concreet.

groet,

piro.

Gepost door: Piro | 19-05-06

De commentaren zijn gesloten.