16-06-06

Eerste hoofdstuk af

Dinsdag was mijn eerste hoofdstuk (Romeins recht) eindelijk af! Het heeft heel lang geduurd (veel langer dan gepland), maar het is wel veel langer geworden dan gepland (32 pagina's).

Ik heb vandaag al 62 pagina's thesis, en ik ben volop bezig aan het volgende (eigenlijk voorgaande, als ik de inhoudstafel van mijn thesis bekijk) hoofdstuk: de algemene geschiedenis. Ik had gehoopt om dit deze week af te krijgen, maar dat zal dus duidelijk niet lukken. Alles gaat veel trager dan ik had gedacht, en ik begin er hoe langer hoe meer aan te twijfelen of mijn thesis wel zal afgeraken tegen het einde van deze maand. Het ziet er dus naar uit dat ik, samen met mijn vakantiejob, nog zal moeten werken aan die thesis, 's avonds en in het weekend. Maar ik hoop daartegen al zoveel af te hebben dat ik dit geen hele maand meer moet doen (2 weken of zo, dat zou nog wel gaan). We zullen wel zien.

Ik ben nu dus bezig aan het laatste saaiere hoofdstuk, minder saai dan Romeins recht, maar veel minder leuk dan alles wat echt over magie gaat. Dus ik heb iets om naar uit te kijken!

Wat de warmte betreft: ik heb er iets op gevonden: een ventilator. Ik ben diegene die de ventilator heeft uitgevonden eeuwig dankbaar, want dankzij hem kan ik ook werken als het 35° C is. Weg warmte, weg lusteloosheid.

Wat heb ik allemaal gedaan deze week? Wel, maandag en dinsdag heb ik gewerkt aan Romeins recht, woensdag ben ik gaan solliciteren en heb ik mijn structuur van het eerste hoofdstuk (waar ik nu aan aan het schrijven ben) vervolledigd en gisteren heb ik bijna niets gedaan. Ik voelde mij echt niet goed gisteren, dus ja. Ik vind het wel spijtig dat ik niets gedaan heb, maar het is geen ramp. En nu ga ik nog maar eens aan mijn thesis werken, en hopen dat het vandaag zo goed gaat dat ik weer goede moed krijg om hem af te krijgen tegen het einde van de maand ...

12:12 Gepost door Lena | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.