08-07-06

 Mijn ergste nachtmerrie

Ik ben vandaag naar de proclamatie van de Lerarenopleiding geweest, en zoals verwacht was mijn promoter daar ook.  Ik heb met hem gepraat en hij was heel vriendelijk, maar toch ben ik nogal van slag geweest door deze ontmoeting. 

Mijn copromotor is weg tot begin augustus, en hij zei dat ik dan met hem moest afspreken in augustus om dingen door hem te laten verbeteren omdat hij niet antwoordt op mijn mails.  Ik zei hem dat mijn thesis dan al binnen moet zijn, en mijn promotor viel gewoon uit de lucht.  Hij dacht dat ik aan het schrijven was voor volgend jaar december (om in januari af te studeren)!

Hij heeft mij vriendelijk gezegd dat hij niet denkt dat mijn thesis af zal zijn deze maand.  En ik stond daar, als versteend.  Verschrikkelijk, gewoon.  Dan vroeg hij mij waarom ik dacht dat mijn thesis wel af zou zijn, en na mijn uitleg vond hij nog steeds dat ik moet afgeven in december. 

Hij wil niet dat ik het forceer, dus dat ik gewoon maar schrijf en dat dan afgeef zonder dat het verbeterd is.  Maar dat ben ik echt niet van plan!  Geen haar op mijn hoofd dat er aan denkt om pas in december af te geven, ik wil van die thesis af zijn!  Ik wil daar niet nog 5 maand mee opgescheept zitten!

Ja, ik weet dat ik nog veel moet doen, maar als ik elke dag goed doorwerk, ga ik nog tijd hebben om alles te laten verbeteren, daar ben ik zeker van.  Mijn thesis zal volgende week niet af zijn, maar wel op tijd voor 2e zittijd.  Ik begrijp wel dat mijn promotor alles wilt verbeteren, maar de meeste thesissen worden afgegeven zonder volledig verbeterd te zijn, dus da's echt geen ramp. 

Ik weet dat ik niet de beste thesis zal kunnen schrijven die ik kan schrijven, maar ik wil helemaal niet doctoreren of zo, dus waarom zou ik nog 5 maand wachten zodat ik een 16 of zo kan halen?  Ik ben al blij met een 10, want dan ben ik erdoor.  Meer is mooi meegenomen (ik vind 10 wel een beetje weinig, maar erdoor is erdoor), maar moet niet per sé. 

Ik ga dus mijn uiterste best doen om het af te krijgen tegen 31 juli, want ik wil echt afstuderen dit jaar. 

22:53 Gepost door Lena in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.