23-08-06

De L van Loser

Het gaat niet. Ik kan niet werken. Ik weet niet waarom, maar ik krijg gewoon niets meer gedaan. Ik zit achter mijn laptop en doe niets. Ik verspeel kostbare tijd, dat weet ik ook wel. Maar het kan mij niet meer schelen. Ze hebben gelijk gehad, en ze zullen in de toekomst ook nog gelijk krijgen. Mijn thesis zal niet afgeraken, en dan hebben ze weer gelijk gekregen, mijn familie. Ik ben het gewoon zo beu om te vechten. Het liefst van al wil ik het gewoon opgeven: niet meer werken, niet meer proberen, niet meer vechten tegen die rotprocrastinatie die alles verpest; gewoon in mijn bed liggen zielig te wezen. Al mijn zelfvertrouwen is weg. Mijn verdediging tegen mijn familie is weg. Mijn moed is weg. Mijn vechtlust is weg. Ik kan het gewoon niet meer. Ik kan het niet opnieuw. Ik kan niet opnieuw beginnen, echt niet. Ik voel mij een mislukkeling, een Loser met een hoofdletter L. Mijn vader had dan toch gelijk. Ik ben niets, ik ben niemand. Ik kan niet eens een thesis schrijven.

16:16 Gepost door Lena in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Loser begint met een L, maar ook Leef! Hoi Lena,

Je hebt een zeer instructieve weblog waar je je probleem aan de orde brengt. Ik had er nog nooit van gehoord. Interessant. Je kunt heel watl!

Stop met je zelf af te breken. Ga eventueel op zoek naar een aantal dingen die je beter liggen. En als je vindt dat je thesis een must is (voor jezelf wel te verstaan), blijf er dan voor vechten. Geet niet op, je laat uit het werk van je blog zien dat je heel wat mogelijkheden hebt!

You're not a loser! Keep on winning! Een veldslag verliezen is niet de oorlog verliezen.

Gepost door: Vrijdenker | 23-08-06

Herkenbaar! Als ik alles zo lees, is het zo ontzettend herkenbaar. Ik ben me wild geschrokken, maar voel me ook ineens begrepen. Wat dat 'loser'-gevoel betreft: dat is het enige wat NIET waar is hier. :) Je bent OK, alleen krijg je niet zoveel gedaan. Heel veel succes en ik blijf je blog volgen.

Gepost door: Mieke | 26-08-06

De commentaren zijn gesloten.