24-08-06

De B van Bek dicht!

Vanaf nu zal ik proberen om "Bek dicht!" te zeggen (of roepen of schreeuwen of fluisteren, wat dan ook dat helpt) tegen:

1) Het stemmetje in mijn hoofd dat maar blijft zeggen dat ik niets waard ben, niets kan en niets zal kunnen en mijn thesis dus nooit zal beëindigen,

2) Mijn familie die maar blijft zeggen dat het mij niet zal lukken (niet iedereen) en maar blijft vragen hoe het gaat met die thesis (waardoor ik mij slecht voel),

3) Bepaalde vrienden die "voorlopig genoeg van mij hebben" omdat ik zogezegd ondankbaar ben,

4) Mijn promotor en copromotor die mij blijven opjagen.

Ik doe wat ik wil wanneer ik wil waar ik wil, want het is mijn thesis en ik moet ze schrijven, dus laat mij met rust (tenzij je iets bemoedigend zegt, natuurlijk )! 

Tegen mijn vrienden (de echte) wil ik het volgende zeggen: bedankt.  Ik heb jullie nodig, en jullie zijn er voor mij, en da's meer dan ik ooit had kunnen wensen.  Ik heb nog nooit zo veel vrienden gehad die voor mij klaarstonden en het doet ongelooflijk veel deugd.  Soms (zoals gisteren) vergeet ik gewoon de goeie dingen omdat mijn zwartgallige kant het overneemt, maar jullie zijn er altijd om mij eraan te herinneren dat het leven meer is dan die thesis.  Zonder jullie zou ik niet zijn wie ik nu ben en zou ik niet staan waar ik nu sta. 

You guys make my day, every time. 

22:04 Gepost door Lena in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

goed zo! juist, zo moet je denken! stuff them all! vooral die vrienden die even genoeg van je hebben, dat zijn geen vrienden!

Gepost door: rainbowstar | 25-08-06

the power of B je weet dat we er voor je zijn. Go for it girl !!

Gepost door: Vina | 26-08-06

Bedankt! Nog eens bedankt, he, en ik beloof dat ik heel hard mijn best zal doen om de L te negeren en de B te benadrukken :-)

Gepost door: Lena | 31-08-06

De commentaren zijn gesloten.