27-02-07

Herstel

Straks naar mijn copromotor, ben een beetje zenuwachtig, maar tegelijk wel blij dat ik eindelijk zal weten hoe goed (of hoe slecht) mijn vertalingen gaan zijn.  En dan ga ik tenminste gerust kunnen zijn dat ik door mijn vertalingen al geen punten ga verliezen, zoals een medestudente vorig jaar heeft meegemaakt. 

Ik had van mijn vorige begeleidster van Studieadvies een laatste opdracht gekregen: ik moet - tot en met vrijdag - elke dag minstens 15 minuten aan mijn thesis werken.  Waarom maar 15 minuten?  Wel, ik heb werk aangenomen voor de Vakgroep Geschiedenis en dat moest eind februari af zijn, en door ziek te zijn ben ik twee weken kwijt.  Dus was ik van plan om gisteren, vandaag en morgen enkel daaraan te werken.  Ik heb gisteren alvast een goede start gemaakt, want ik heb 50 minuten gewerkt aan mijn thesis; daarmee heb ik mijn kwartier van zaterdag ingehaald (niet gedaan die dag, ben gaan winkelen) en mijn kwartier voor vandaag ook al gedaan.  Maar aangezien een afspraak met je copromotor, werken aan je blog en je vertalingen afdrukken ook werken voor je thesis is, zal ik vandaag meer dan 1,5 uur aan mijn thesis hebben gewerkt.  Ik ben wel trots nu

Ik heb gisteren een mail gekregen dat ik mijn werk voor de Vakgroep Geschiedenis voorlopig moet staken en binnen twee weken krijg ik nieuwe instructies.  Dus kan ik mij de volgende dagen volledig concentreren op mijn thesis.  Mijn oude begeleidster heeft daarenboven gezegd dat als ik (gemiddeld) elke dag drie uur aan mijn thesis werk, ik er zeker zal komen.  Dus dat gaan we proberen, vanaf morgen. 

11:26 Gepost door Lena in Thesis | Permalink | Commentaren (2) | Tags: studieadvies, uurrooster |  Facebook |

Commentaren

Zo te zien ben je goed op weg!
Viel de nieuwe begeleider nu meer?

Gepost door: Sandrissimo | 27-02-07

Hoe is het geweest ? Ik denk aan jou ! Hier "voetnotenwerk"... Een voortdurende "confrontatie met eigen schrijfsel"... Best moeilijk. Ik kijk er naar uit het te kunnen opsturen.

Gepost door: doctoranda-mama | 28-02-07

De commentaren zijn gesloten.