18-12-07

Ezel

Eén ding weet ik zeker: ik ben geen ezel. Want een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen, en hoeveel keer ben ik nu al niet tegen de ouderssteen gestoten? Zucht.
Ik had echt gedacht dat ik geen enkele traan meer ging laten over mijn thesis. Tot vandaag. Nu weet ik wel beter. Nu is ze eindelijk af en nu bezorgt ze mij nog ellende.  Great, just great. 

Waar dit over gaat? Mijn ouders willen niet naar mijn proclamatie komen. Alle vorige proclamaties zat ik daar alleen in die Aula, terwijl de ouders van mijn vriendinnen wel meekwamen. Ik ben helemaal alleen naar de infodag geweest, met de trein, in het weekend, waardoor ik 40 minuten in het Noordstation zat te koekeloeren (ik heb gewoon een boek gelezen) en maar om de 2 uur een trein had naar het boerengat waar ik woon.  Elk optreden voor de dwarsfluit was ik de enige leerlinge wiens ouders niet in het publiek zaten.  En nu komen ze niet naar mijn proclamatie.  De belangrijkste proclamatie van mijn leven, een dag waarvan ik dacht dat ze nooit zou komen en een feit waar ik zo hard voor gewerkt heb en zo voor afgezien heb. Ze komen niet.  Mijn vader heeft geen zin.  

En ik zit hier te huilen als een klein kind.  Bedankt lieve ouders.  Echt, uit de grond van mijn hart.  

22:17 Gepost door Lena in Thesis | Permalink | Commentaren (7) | Tags: familie |  Facebook |

Commentaren

Troost u Mijn ouders en broer zijn indertijd wel meegekomen en ze hebben de belangrijkste dag uit mijn leven verpest. Dus misschien kan je beter iemand meenemen die oprecht blij voor je is op dat moment en met je mee kan vieren.

Gepost door: PP | 19-12-07

Troost u, Je vriendinnen zullen er wel zijn, en wij zullen het een dag maken voor je die je nooit vergeet :) (maar je gaat mij wel de week ervoor aan moeten herinneren, want mijn geheugen is gatenkaas voor de moment... ;) )

Gepost door: Rainbowstar | 19-12-07

@ PP: Bedankt, en je hebt gelijk, natuurlijk. Het lijkt vandaag ook al allemaal minder erg. Een nachtje slapen kan wonderen doen, en getroost worden door je vriend natuurlijk ook :-)
@ Rainbowstar: Bedankt! Ik heb de laatste tijd trouwens gemerkt dat ik meer op mijn vrienden kan rekenen dan op mijn familie, dus is het eigenlijk wel belangrijker dat jullie er zijn :-)

Gepost door: Lena | 19-12-07

?? waarom niet ?

Gepost door: roosje | 06-01-08

@ Roosje Mijn vader had (en heeft, waarschijnlijk) geen zin en mijn moeder weet het niet zijn.
Maar waarschijnlijk heeft één van mijn zussen bovengaande gelezen en dat tegen mijn moeder gezegd, want nu gaan ze allemaal mee (twee zussen en mijn moeder, mijn vader waarschijnlijk niet omdat hij te laat moet werken). Mijn moeder gaat zelfs verlof nemen die dag (ik ga meegaan met hen, dus ik kan hen de weg wijzen).
Dus het is in orde :-)

Gepost door: Lena | 17-01-08

ja wij hebben thuis ezels.
Misschien lucht je hart op als je onze site bekijkt
http://ezelsvandezon.skynetblogs.be/
Onze ezels zijn heel slim

Gepost door: ezel site | 29-03-08

First World Problems. Misschien had je gewoon aan je ouders kunnen zeggen dat dit veel voor je betekent, in plaats van te gaan wenen? 'Waarschijnlijk geen zin' of moeten gaan werken (om jou waarschijnlijk te onderhouden) is wel een groot verschil.

Proficiat met je diploma!

Gepost door: Mattias | 29-09-12

De commentaren zijn gesloten.