31-05-09

Dilemma's

Keuzes. Elke dag word ik geconfronteerd met keuzes.

Wat ga ik aandoen vandaag? Ga ik lezen of naar mijn iPod luisteren op de trein? Vraag ik uitleg aan mijn collega's of zoek ik het antwoord zelf (ook al kan dit uren duren)? Laat ik mijn muur vallen of speel ik nog een tijdje op veilig? Wie moet ik vertrouwen? Is het goed dat er in mijn bijzijn gepraat wordt over collega's of moet ik nu bang zijn voor wat ze misschien over mij vertellen wanneer ik er niet ben? Kan ik mijn Team Coach vertrouwen of niet? Is hij echt zo sluw als ze zeggen? Moet ik echt op mijn hoede zijn, zeker vanaf het moment dat K. in bevallingsverlof is? Wacht ik met het kopen van een huis tot ik mijn droomhuis gevonden heb (en kan betalen), ook als dit jaren kan duren? Is het dom om een huis niet te kopen omdat de tuin niet groot genoeg is? En wat moet ik doen wanneer ik een huis zie dat alles heeft wat we willen, behalve de juiste postcode?

Keuzes. Twijfels. Dilemma's. Mijn hoofd tolt en ik weet het niet meer. Dus volg ik mijn gevoel. Maar is dat wel verstandig?

Zucht.

22:07 Gepost door Lena in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Amai! Wat een dilemma's! Je komt er wel vanzelf uit, hoor.

Gepost door: Beate | 08-06-09

Als ik die tekst hier rechts lees, lijkt 't echt over mij te gaan. Ook mijn thesis is niet af... Die oneindige frustratie over mezelf, dat onbegrip bij anderen...ik ben het kotsbeu & ik hoop écht dat ik 't ooit kan overwinnen. Ook die dilemma's hier komen mij bekend voor...freaky :) Maar érgens -hoewel ik 't niemand toewens- vind ik wel 'troost' in 't feit dat ik niet alleen ben.

Gepost door: H | 22-07-09

De commentaren zijn gesloten.